Hakkımızda

Paradok Tarım ve Hayvancılık Ltd. Şti.  çevre ve halk sağlığı ön plana alınarak alanında uzman profesyonellerin, coğrafi yapı, iklim, lojistik, hayvan refahı, karlılık, biyogüvenlik, hususlarında bütün noktalar titizlikle irdelenerek projelendirdiği bir kuruluştur. 2013 yılında Samsun Bafra ilçesi Köseli köyünde kurulmuştur. Merkez işletme 103.000 m2 bir alanda faaliyet göstermektedir.

Paradok Çiftliği süt sığırları ahırları.

Paradok süt çiftliğindeki tüm hayvanların sağlık bilgileri, tedavi geçmişleri, üreme durumları, gebelik zamanları, verim kayıtları, anne baba bilgileri, aşılama verileri tümü ayrıntılı olarak kayıt altında tutularak işletme akibeti profesyonelce takip edilir. Amacımız, Türk tarım ve hayvancılığına gelişen bilim ve teknoloji paralelinde en kaliteli ürün ve hizmetleri sunmaktır.

Şeffaflık, yaratıcılık, rekabetcilik, güven ve adalet, karşılıklı saygı, sorumluluk bilinci, müşteri odaklılık günlük süt üretimimizde temel ilkelerimizdir. Kurulduğundan  bu  yana  bilimsel  ve  teknik  gelişimleri  yakından  izleyerek, daha verimli ve mümkün olan en doğal ürünlerin üretilmesi için insan, makina, teknoloji, ve hayvan yatırımlarını yapmaktadır .

Kurulduğu günden bu güne işletmede, Samsun ve gerektiğinde tüm bölge halkının et ve et ürünleri ihtiyacının karşılanmasında katkıda bulunmak amacıyla, özellikle bu yıllarda ülkemizin önemli ölçüde açığı bulunan etçi ırk anaç sığır yetiştiriciliği de yapılmaktadır.

Paradok Tarım çalışma prensipleri arasında modern tarım tekniklerinin uygulanması, tarım sanayinin geliştirilmesi ve bu konularda çiftçilere önderlik ve öğreticilik görevi yapılması amacıyla, önemli yatırımlar yapılması önemli yer teşkil eder.

Dönemin en modern tarım alet ve makineleri kullanılmaya başlanmış, en ileri tarım teknikleri ile bitkisel üretim yapılmış, açılan derinkuyulardan kendi sahip olduğumuz ve işlediğimiz arazilerimizde yarı sabit yağmurlama sistemi ile sulu tarıma geçiş başlatılmıştır, bu sayede ülkemiz hayvancılık sektörünün en önemli girdilerinden olan yem bitkileri üretimi gerçekleştirilmekte ve bölge çiftçilerimize de ek gelir imkanı yaratılmaktadır.